Održana skupština Našeg Hajduka. "Hajduk je po broju članova među 15 klubova svijeta"

Foto: Naš Hajduk

NAŠ HAJDUK je ove nedjelje održao redovnu godišnju skupštinu. Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu već tradicionalno je bio poprište održavanja skupštine na kojoj je Hajdukov navijački puk pobliže upoznat s aktivnostima Našeg Hajduka u protekloj godini.

Glavna novost vezana je uz primitak dvojice novih članova u Hajdučku zajednicu. Odlukom prisutnih članova usvojeno je da Frano Belohradsky i Trpimir Renić postanu članovi savjetodavnog tijela iz kojeg će dolaziti budući kandidati za Nadzorni odbor Hajduka.

Naš Hajduk: Hajduk je po broju članova među 15 klubova svijeta

Iz Našeg Hajduka zahvaljuju svim članovima, navodeći kako svaki od njih treba biti ponosan na svoju ulogu proteklih godina. U kalendarskoj 2023. Hajduk je ispisao povijest i prvi put imao više od 100.000 članova koji su samo na ime članarina uplatili na račun kluba preko 1.600.000 eura, a taj iznos se penje preko dva milijuna kada se uzmu u obzir i donacije u sklopu projekta Za sva vrimena.

"Ove godine se trend rasta nastavio pa smo u prvom kvartalu imali gotovo 40.000 članova više nego u istom razdoblju lani. Navijači su svoju ulogu odradili sjajno, o čemu svjedoči podatak da je Hajduk po broju članova među 15 klubova svijeta", poručio je Upravni odbor Našeg Hajduka.

 

Pročitajte više