Ogorčeni Mandarić: Nisam s Redknappom utajio porez, očekujem ispriku engleskih medija!

ENGLESKI mediji proteklih su dana donijeli priču kako je srpski poduzetnik Milan Mandarić (nekad vlasnik Portsmoutha, a trenutno gazda Leicestera) zajedno s Harryjem Redknappom u vrijeme dok je ovaj bio trener Mornara utajio porez.

Mandarić, koji je u Portsmouth svojedobno doveo i Roberta Prosinečkog tvrdi da je u Redknappu posudio dio novca koji je engleski trener potom uložio na američkoj burzi te stoga nije bilo osnove da plati porez na taj novac.

"Posudio sam Harryju novac, ali s njegovim ulaganjima nemam nikakve veze"

"Silno sam razočaran zbog toga što sam uvučen u nešto s čim zaista nemam nikakve veze. Sve što sam radio bilo je po zakonu i nemam nikakvih dodirnih točki s utajom poreza. Na novcu kojeg sam posudio svom prijatelju Redknappu on je ulaganjem u SAD-u zaradio 25 tisuća funti i na to bi Harry trebao platiti porez u iznosu od 10 tisuća funti", požalio se Mandarić Kuriru objašnjavajući usput razlog zbog kojeg je Redknappu posudio novac:

"On nije imao novca u inozemstvu pa sam mu posudio. Ponavljam, s njegovim ulaganjem u SAD-u nemam nikakve veze."

Iako je potresen, kako sam kaže, neutemeljenim optužbama, Mandarić ne namjerava nikoga tužiti: "Razumijem medije koji traže senzaciju, ali ja sam dobio sudski poziv da dođem kao svjedok, a ne optuženik. Neću podizati nikakve tužbe, ali očekujem ispriku", završio je Mandarić.

Pročitajte više