hnl pripreme

OSIJEK - LOKOMOTIV M. 2:0 Osječani svladali Ćorlukin Lokomotiv

Foto: Twtitter/NK Osijek

OSIJEK je pobijedio Lokomotiv iz Moskve 2:0 u posljednjoj utakmici španjolskih priprema.

Strijelci za osječki sastav bili su Eros Grezda u 17. i Mirko Marić u 35. minuti utakmice. Trener hrvatskog prvoligaša imao je razloga za zadovoljstvo nakon što je njegova ekipa svladala jednu od najboljih ruskih momčadi.

Koliko je Lokomotiv moćniji od Osijeka govori podatak da je samo iskusni poljski veznjak Grzegorz Krychowiak vrijedan kao gotovo cijela slavonska momčad, a riječ je o zvijezdi koja je ljetos u Rusiju stigla iz PSG-a.

Eros Grezda bio je upitan uoči ove utakmice zbog lakše ozljede, ali je ipak nastupio i postigao pogotka. Todoroski je ubacio s desne strane, Mance nije uspio zahvatiti loptu kako je želio, ali se ona odbila do Grezde  koji s desetak metara iz trka probija Kochenkova.

Osijek je udvostručio vodstvo s igračem manje. Ozlijedio se tek zaliječeni Vedran Jugović i Osječani su tad bili s desetoricom na terenu. Majstorović je dugom loptom pronašao utrčalog Marića, a ovaj najbolji strijelac HNL-a pobjegao Kverkveliji i onda se driblingom oslobodio i suparničkog vratara te loptu poslao u praznu mrežu.

Kapetan Lokomotiva Vedran Ćorluka odigrao je prvih 45 minuta utakmice.

Lokomotiv Moscow - NK Osijek Live Score

Pročitajte više