HNL EUROPA

"Osječani nisu dali sve od sebe, trebali su se bolje pripremiti"

Davor Javorovic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Osijeka nisu se uspjeli plasirati u treće pretkolo Europa lige nakon što su pred 7200 gledatelja na stadionu Gradski vrt izgubili od sofijskog CSKA 3:4 nakon izvođenja jedanaesteraca.

Utakmica je nakon 120 minuta igre završila rezultatom 1:0. Jedini gol na utakmici zabio je Ante Majstorović u 28. minuti, izjednačivši rezultat iz prve utakmice.

Nakon utakmice bivši igrač Osijeka Robert Špehar uputio je kritike igračima.

"Osijek je imao odlično prvo poluvrijeme, ali nije to kapitalizirao u drugom dijelu. Čak je i CSKA legao u drugom dijelu, ali u našoj momčadi nije bilo dovoljno igrača u pravoj formi danas, da ne krenem nabrajati. Jednostavno igrači nisu dali sve od sebe", rekao je Robert Špehar pa nastavio:

"CSKA je bio u dosljedan u svome planu i odigrali su na nivou. Premalo je bilo pravih šansi Osijeka, CSKA je zasluženo prošao. Nisu oni slaba ekipa, trebali smo se bolje pripremiti. Osijek je bio sjajan, ali nedostaje kvalitete, treba dovesti pojačanja ili ne znam što napraviti, za to postoje ljudi u klubu. Žao mi je navijača. Osijek se mora okrenuti prvenstvu, ali ovdje se očekivalo da će se proći još jedno-dva kola. Ima još vremena za prijelaze, ali pitanje je što i kako", završio je.

Pročitajte više