Partizanov Amerikanac šakom u glavu udario igrača Zvezde i teško ga ozlijedio

Foto: Dragana Stjepanovic / ABA League

KOŠARKAŠI Crvene zvezde u finalu ABA lige vode 2:0 protiv Partizana, a pobjedom u večerašnjoj trećoj utakmici mogu osigurati novi naslov prvaka. Koliko su tenzije u Beogradu visoke govori i incident s jutrošnjeg treninga kada je Partizanov Amerikanac James Nunnally šakom u glavu udario zvezdaša Stefana Lazarevića.

Jutros su obje momčadi imale šuterski trening u beogradskoj Areni, a kad su se igrači prilikom smjene mimoilazili, Lazarević je pitao Nunnallyja zašto ga je davio na prethodnoj utakmici, a Amerikanac mu je "odgovorio" šakom u glavu, piše Meridian Sport.

Foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda oglasila se priopćenjem u kojem objavljuje da je Lazarević uslijed napada zadobio "teške tjelesne ozljede" i priložila fotografije na kojima se vidi duboka posjekotina pokraj oka njihova igrača. Napad je nazvala nezabilježenim u povijesti lige, zatražila reakciju MUP-ai pravosudnih organa te naravno ABA lige.

"Očekujemo da igrač KK Partizan James Nunnally bude diskvalificiran i privremeno udaljen iz natjecanja. U protivnom, ta utakmica ne može i neće biti regularna, i ne može se osigurati sigurnost na utakmici svih aktera iste, od težih incidenata", stoji u priopćenju. ABA liga još ne nije očitovala, a utakmica broj 3 počinje u 20:30 sati.

Pročitajte više