REGIJA

Partizanov trener o tome jesu li ga navijači našamarali: "To je običan ljudski šljam"

Foto: EPA

PARTIZANOV trener Savo Milošević oštro je reagirao na vijest srpskog Blica o tome da su ga navijači našamarali u klupskom restoranu prije mjesec dana.

"Ta priča traje već mjesec i pol dana i trudio sam se izbjeći pričati o budalaštinama i izmišljotinama da ne budu dio ozbiljne priče kojom se bavim svaki dan. Doveden sam u situaciju da ne mogu nazad, a ne mogu i ne reagirati. Ti ljudi su inzistirali da do kraja dobiju moju reakciju i sada će je dobiti. Osobno nisam pogođen ničim. Jasno da je ovo smišljena priča da se ja destabiliziram, vjerojatno i klub i igrači", rekao je Milošević pa nastavio:

"Ove neke navodne medije ne mogu svrstati u novinare, to bi bio grijeh prema pravim novinarima. Znam puno novinara, i dobrih i manje dobrih i loših, ali ove ljude ne mogu svrstati uopće u novinare. To je običan ljudski šljam koji je zbog osobnih interesa u stanju gaziti po ljudima. Sinoć sam bio u situaciji da moram objašnjavati djeci što se događa i meni to govori da nemaju crvene linije, da su spremni na sve zbog nekog svog osobnog interesa", zaključio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više