Petković o pravilu u finalu Kupa: Ne vidim smisao

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO i Rijeka od 19 sati na stadionu Maksimir igraju prvu od dvije utakmice finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Finale se igra na dvije utakmice, što je promjena u odnosu na prethodne sezone kada se igrao jedan susret, te uz pravilo gola u gostima, koje je ukinuto u gotovo svim europskim ligama. Tekstualni prijenos utakmice pratite OVDJE.

Napadač Dinama Bruno Petković uoči prve utakmice dao je izjavu za MAXSport televiziju. Među ostalim, potvrdio je da je atmosfera u momčadi odlična nakon što je protekli vikend osigurala naslov prvaka SuperSport HNL-a.

Petković o pravilu gola u gostima: Ne vidim smisao s obzirom na to da je izbačeno iz svega, ne znam zašto je to još uvijek tu

Novinar MAXSporta pitao ga je što misli o igranju finala Kupa na dvije utakmice. "Tako je kako je. Možda bi igranje jedne utakmice dodalo čar, ali stavili su pravilo dvije utakmice i dvije utakmice ćemo odraditi", odgovorio je Petković.

Na pitanje hoće li pravilo gola u gostima nešto promijeniti, rekao je: "Ne vidim smisao s obzirom na to da je izbačeno iz svega, ne znam zašto je to još uvijek tu. Ali isto kao i kod prethodnog pitanja - nemamo pravo na kukanje ni žaljenje, kako je nama, tako je i njima. Kreće se od nule."

Pročitajte više