Piksi na klupi Srbije do 2026. Ostaje jedan od najskupljih izbornika u Europi?

Foto: EPA

NOGOMETNI savez Srbije produžio je ugovor s izbornikom Draganom Stojkovićem Piksijem do 2026. godine, objavila je agencija Beta. "Produženje suradnje s izbornikom Stojkovićem u skladu je sa željama i ambicijama Nogometnog saveza Srbije da naša A reprezentacija nastavi nizati uspjehe i u narednom razdoblju, što se odnosi i na Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Odluka će biti službeno usvojena na sjednici Izvršnog odbora u ponedjeljak, 27. svibnja”, stoji na stranicama Saveza. Stojković je vodio Srbiju na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022., a vodit će je i na Europskom prvenstvu u Njemačkoj koje se održava ovog ljeta. Također, s reprezentacijom se plasirao u elitni rang Lige nacija, pa je dobio povjerenje Saveza da nastavi s radom i nakon natjecanja u Njemačkoj.

Legendarni Nemanje Vidić, član Skupštine FSS-a, tijekom kampanje za predsjednika tvrdio je kako Piksi i njegov stožer u reprezentaciji zarađuju osam milijuna eura godišnje, što ih čini jednim od najskupljih stožera u Europi i svijetu. Europsko prvenstvo održat će se od 14. lipnja do 14. srpnja u Njemačkoj, a Srbija će igrati u skupini C sa Slovenijom, Danskom i Engleskom.

Pročitajte više