lige petice

Pique o Ramosu i ugovoru s Realom: Tako je to kad imaš ozbiljnog predsjednika

Foto: EPA-EFE

GERARD PIQUE je u intervjuu za Post United govorio o svojoj karijeri i nogometu općenito, a dotaknuo se i svojeg velikog rivala i suigrača iz reprezentacije Sergija Ramosa.

Realov kapetan mjesecima pregovara s klubom o produženju ugovora, ali čini se da do dogovora neće doći. Real nudi ugovor na godinu dana i plaću od 10.8 milijuna eura, a Ramos traži ugovor na dvije godine i 12 milijuna eura. List ABC je danas objavio da Real više nema namjeru pregovarati te da je dao Ramosu rok do ožujka da se izjasni. Ako odbije, na ljeto je slobodan igrač.

"Veliki klupski igrači, poput Ramosa i Messija, ne odlučuju o svemu. Sigurno je da se njihovo mišljenje uvažava i da mogu utjecati na neke odluke, ali ne previše. Kad imaš snažnog predsjednika, koji je jak i koji ima jasne ideje, onda igrač tu ne može puno. Mislim da su Ramos i njegovi pregovori o ugovoru najbolji primjer. Real ima ozbiljnog predsjednika koji zna što hoće i ne misli odstupiti", rekao je Pique i dodao:

"Nas dvojica smo u dobrim odnosima. Čujemo se tu i tamo, ali ja sam generalno dobar sa svima iz Madrida. Imam i dresove od Ronalda, Benzeme, Ramosa i još neke, ali ih nikad nisam navukao na sebe. To bi bilo previše."

 

Pročitajte više