Pjaca odgovorio Sopiću: Nije me izvadio zbog koljena, ne znam koji je razlog

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

DINAMO je, nakon 0:0 u Maksimiru, u uzvratnoj utakmici finala SuperSport Kupa na Rujevici pobijedio Rijeku 3:1 i došao do 17. titule u ovom natjecanju. Momčad Sergeja Jakirovića slavila je golovima Petra Sučića u 28., Martina Baturine u 42. i Marka Bulata u 80. minuti. Počasni gol za Rijeku zabio je Toni Fruk u 91. minuti iz slobodnog udarca.

"Zašto je Pjaca izašao na poluvremenu? To je bila moja odluka. Odigrao je jako puno utakmica, bio je na nekim terapijama. Mislim da je to bilo najpametnije, da se nešto ne dogodi jer ide i na Euro. Znamo u kakvom su stanju njegova koljena, izdržala su cijelu sezonu. Da je ostalo 1:0 na poluvremenu, vjerojatno ne bi izašao, ali moramo biti svjesni rizika", rekao je Sopić nakon utakmice. Marko Pjaca ga je kasnije demantirao.

"Nemam problema s koljenima, osjećam se jako dobro i mislim da se dugo nisam ovako dobro osjećao što se tiče koljena. Definitivno nije zbog toga. Nisam tražio zamjenu, to je trenerova odluka, makar nisam siguran zašto, ali nisam ni čuo njegovu izjavu", rekao je Pjaca.

Pročitajte više