Pogledajte kako je Torcida ispratila igrače Hajduka sa zadnje utakmice u sezoni

HAJDUK je pobijedio Lokomotivu 5:2 na stadionu u Kranjčevićevoj u posljednjem, 36. kolu SuperSport HNL-a. U sjajnoj utakmici tri gola za Hajduk zabio je Aleksandar Trajkovski, jedan je dodao Josip Brekalo, dok je jedan pogodak zapisan kao autogol Branimira Kalaice. Strijelac za Lokomotivu je bio Duje Čop, a autogol je zabio i Mateo Jurić-Petrašilo.

Splitski klub bio je jesenski prvak te je dugo vodio borbu za titulu, no kriza u drugom dijelu sezone koštala ga je pada na treću poziciju, iza Rijeke i prvaka Dinama. Nogometaši Hajduka nakon susreta okupili su se na sredini terena i okrenuli prema Torcidi, a navijači su im zapljeskali, što možete vidjeti OVDJE.

Podsjetimo, Torcida je u 92. minuti napravila veliku bakljadu. Baklje su upale na teren, a čuli su se i topovski udari. Uz to su pjevali "ne mogu ti to oprostiti...", pa zatim "što učinio si ti od života mog, zašto dao si mi ti samo praznu bol"... Razvili su i poruku na kojoj je pisalo: "Kad je čovjek umoran od ludosti traži snove, kad pronađe snove koje voli, lovi ih do smrti!"

Pročitajte više