Pogledajte što je Perišić objavio nakon što je zabio prvijenac za Hajduk

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

ISTRA i Hajduk odigrali su 1:1 na pulskom stadionu Aldo Drosina u 34. kolu SuperSport HNL-a. Domaćin je poveo pogotkom Salima Fage Lawala već u četvrtoj minuti, a istom napadaču je u desetoj minuti poništen gol zbog zaleđa. Hajduk je bio u problemu protiv Puljana, no onda je Ivan Perišić zabio golčinu u 42. minuti. 

Nakon ubačaja Ismael Diallo je glavom vratio loptu u sredinu, gdje ju je dočekao Perišić. Sjajni krilni napadač nije oklijevao, već je iz prve fantastično pogodio volejom za izjednačenje. Bio je to prvi Perišićev pogodak za Hajduk. Komentirao ga je na društvenim mrežama: "Ovaj gol ipak znači malo više."

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Perišićev prvi gol za Hajduk

Podsjetimo, Perišić je prošao omladinske selekcije Hajduka, ali je kao junior 2006. godine otišao u francuski Sochaux i nakon toga je napravio nevjerojatnu karijeru u Club Bruggeu, Borussiji Dortmund, Wolfsburgu, Interu, Bayernu i Tottenhamu.

Perišić se u Hajduk vratio ove zime iz Tottenhama, ali zbog ozljede koljena u početku nije igrao, da bi potom ulazio s klupe. Utakmica u Puli mu je bila debi u prvih 11 za Hajduk i odmah je postigao gol. 

Pročitajte više