Poruka Ibrahimovića: Radi to sa strašću ili ne radi uopće

Foto: Getty Images / Guliver Image

TURBULENTNO je u Milanu. Kao, uostalom, svih prethodnih sedam godina. 

Prema talijanskim medijima koji čekaju službenu potvrdu izvršni direktor Ivan Gazidis otpustio je Zvonimira Bobana, a nakon njega bi klub trebao napustiti i direktor Paolo Maldini.

Već šest godina Milan ne igra Ligu prvaka, daleko je od ozbiljnih trofeja, a neslaganje na relaciji Gazidis - Boban - Maldini još su više produbili krizu na San Siru. Zbog toga je sedmerostruki europski prvak prethodnih dana, nakon koronavirusa, glavna tema na Apeninima, pa se tako prati i najmanja reakcija nekog iz kluba.

I ovog puta je bila dovoljna jedna rečenica koju je Zlatan Ibrahimović napisao ispod videa na Instagramu da Talijani krenu u dešifriranje. 

"Radi to sa strašću ili ne radi uopće", napisao je Ibra uz video, na čijem kraju namiguje. Prema medijima koji u stopu prate događaje u Milanu 38-godišnji napadač time je navodno poslao poruku Gazidisu.

Naravno, postoji i mogućnost da je Ibra upozorio i nekog od suigrača. 

Podsjetimo, izvršni direktor Milana je tijekom ljeta odbio želju Maldinija i Bobana da dovedu Ibrahimovića, uz obrazloženje da je legendarni napadač prestar. Ipak, kako je Milanova sezona krenula nizbrdo, zbog čega je nakon nekoliko utakmica smijenjen trener Marco Giampaolo, tako je i Gazidis promijenio mišljenje te dozvolio povratak Ibre u siječnju.

Međutim, trenutačno prvi čovjek Milana popustio je samo nakratko. Navodno je odbio mogućnost da Ibra ostane i sljedeće sezone, za što su se Maldini i Boban zalagali, jer sprema projekt s njemačkim trenerom Ralfom Rangnickom, koji će potpisati trogodišnji ugovor i u čijoj momčadi neće igrati igrači stariji od 24 godine, a maksimalna plaća bit će dva milijuna eura.

Zato mnogi u Italiji vjeruju da će odlaskom Bobana i Maldinija doći i do odlaska Ibrahimovića. 

A za njim bi redom mogli i sjajni golman Gianluigi Donnarumma, kapetan Alessio Romagnoli...

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više