Postaje li Tottenham - Crottenham: Ramos namjerava dovesti i Kranjčara?

PREMA špekuliranju britanskih medija Juande Ramos razmišlja o dovođenju veznjaka Portsmoutha Nike Kranjčara.

Naime, kažu, Ramosova želja dobiti je veznu liniju poput one hrvatske reprezentacije, koja ga zaista impresionira. Kako je "Zokora" njegov Niko Kovač, a Aaron Lennon sjajni Darijo Srna, Luka Modrić i Niko Kranjčar bili bi oni sami. Jednostavno je poput toga.

Podsjetimo, Kranjčar igra upravo fantastično ove sezone, a jedan je od najtraženijih veznjaka na Otoku. Kako Tottenhamu upravo nedostaje kvalitetan igrač na mjestu lijevog veznog, Ramos ga vidi kao idealnu kupovinu.

Hoće li Modrić na Euru ipak igrati pod presingom?

Dodajmo kako se valja upitati, unatoč činjenici da je sada miran jer si je osigurao budućnost, hoće li Luka Modrić na Euru ipak podleći velikom teretu koji nosi na leđima.

Naime, na Europskom prvenstvu svi će simpatizeri Tottenhama, od trenera, čelnika do navijača, pozorno promatrati svaki korak ovog sjajnog Zadranina kako bi vidjeli što su to zapravo doveli za 26 milijuna.

Luka to dobro zna, pa će na travnjacima u Beču i Klagenfurtu imati veliki motiv da se svojim novim poslodavcima pokaže u najboljem svjetlu, da ih učini ponosnim.

No hoće li to izazvati kontra efekt? Ipak nije mala stvar opravdati 26 milijuna eura..

V.B.
Foto:AFP

Pročitajte više