Predsjednik Mesić primio izaslanstvo HAŠK Mladost

PREDSJEDNIK Republike Hravtske Stjepan Mesić primio je danas izlaslanstvo HAŠK Mladosti koje ga je izvijestio o organizaciji i pripremama proslave "100 godina športa na Sveučilištu u Zagrebu", koja se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike, stoji u pripćenju iz Ureda Predsjednika.

Zagrebačko Sveučilište i HAŠK "Mladost" organizatori su proslave, a svečano akademija održat će se 12. siječnja 2004. Ove je godine održano 26 turnira u kojem je sudjelovalo 5.400 natjecatelja. Rektorica zagrebačkog sveučišta Helena Jasna Menceer, Predsjednika je upoznala s problemima s kojima se susreće akademski sport jer Sveučilište nema ni jedan četvorni metar vanjskih prostora i sportskih terena. "Imamo Sljeme i ništa drugo", naglasio je rektorica Mencer.

Uz rektoricu zagrebačkog sveučilišta dr. Jasna Helenu Mencer, izaslanstvu su bili prorektor za nastavu, studente i šport Sveučilišta u Zagrebu i dopredsjednik HAŠK "Mladost" prof. dr. sc. Vjekoslav Jerolimov, predsjednik HAŠk "Mladost" Sveučilištu u Zagrebu i predsjednik Izvršnog odbora proslave prof. dr. sc. Damir Krlović, ravnatelj Ustanove za upravljanje športskih objektima "Mladost" Boro Stipić, organizator svečane akademije Siniša Hrg i glavni tajnik HAŠK Mladost Bojan Mijatović.

Uz predsjednika Mesića bila je savjetnica Predsjednika za kulturu i sport Maja Razović Kocijan, kaže se u pripćenju.

(Hina) pp ad

Pročitajte više