Premierligaš žestoko prozvao suce. Carragher mu spustio u prijenosu uživo

Foto: EPA

EVERTON je u nedjelju popodne pobijedio Nottingham Forest 2:0 u utakmici 34. kola Premier lige. Bio je to bitan susret koji je puno značio za oba kluba, koji se bore za ostanak u ligi. Everton je pobjedom došao na 16. mjesto, dok je Forest na 17., samo bod iznad zone ispadanja. 

Poraženi gosti žalili su se nakon utakmice da su pokradeni. "Tri ekstremno loše odluke, tri penala koja nam nisu dosuđena. Jednostavno to ne možemo prihvatiti. Upozorili smo nadređene da je jedan od VAR sudaca navijač Lutona (koji se također bori za opstanak op.a.) još prije utakmice, ali ga nisu promijenili. Testirali ste nam strpljenje nekoliko puta. Sad ćemo razmotriti opcije", objavljeno je na službenim kanalima kluba.

Carragher: Ovo je kao u birtiji

Kasnije je za Sky Sports televiziju ovo komentirao i Jaime Carragher, nekadašnji kapetan Liverpoola, a danas stručni komentator. "Stuart Attwell i Anthony Taylor su imali loš dan i moraju biti kritizirani.

Ali ovo što smo pročitali na društvenim mrežama je kao da napisao neki navijač iz birtije. Sramotno je i frustrirajuće to sranje o VAR sucu koji je navijač Lutona. Moraš pokazati malo klase ako si pravi klub", rekao je Carragher u prijenosu uživo.

 

Pročitajte više