Hrvatski kup

Pretplatnici Hajduka imaju pravo prednosti kod kupnje ulaznica za finale Kupa

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

NOGOMETNI klub Hajduk na svojim je službenim stranicama objavio da će prednost pri kupnji ulaznica za finale Hrvatskog kupa, koje se igra u četvrtak 26. svibnja, imati pretplatnici. "HNK Hajduk će s prodajom svog kontingenta ulaznica započeti u ponedjeljak 25. travnja, a pravo prvokupa imat će isključivo pretplatnici Kluba za sezonu 2021/2022.", objavio je klub.

Ulaznice se za pretplatnike mogu kupiti isključivo na dva načina: online putem stranice www.ulaznice.hajduk.hr 25. travnja u s početkom u 8 sati ili u Odjelu za članstvo na Poljudu od ponedjeljka 25. travnja. Slobodna prodaja ulaznica počinje 2. svibnja. Pretplatnici će mogućnost kupnje ulaznica moći iskoristiti u periodu od 25. travnja u 8:00 do 30. travnja u 23:59.

"Pretplatnicima je osigurano pravo prvokupa, ali nema garancije kupnje njihovog mjesta (sjedala) na stadionu zbog podjele sektora stadiona između finalista Kupa i Saveza. HNK Hajduk je u ovoj utakmici 'samo' domaćin mjesta odigravanja finala Kupa, a organizator susreta je Hrvatski nogometni savez", poručili su iz Hajduka. 

Cijene ulaznica

- Tribina SJEVER: 90 kuna
- Tribina JUG: 90 kuna
- Tribina ISTOK: 120 kuna
- Tribina ZAPAD: 150 kuna

Pročitajte više