"Princ s Neretve" bez emocija na Crvenu Zvezdu

DUŠAN BAJEVIĆ, trener solunskog Arisa, najavljuje utakmicu u Ligi Uefe protiv svog bivšeg kluba, Crvene Zvezde.

Crvena Zvezda bila je posljednji klub u Bajevićevoj trenerskoj karijeri prije preuzimanja Arisa. I danas se često prepričava način na koji je ''Princ s Neretve'' napustio klupu crveno-bijelih. Naime, tijekom utakmice protiv Vojvodine u Beogradu, pri rezultatu 2:0 za Vojvodinu u 70. minuti, Bajević se iznenada ustao s klupe i napustio stadion! Utakmica je završila 3:0 za Novosađane.

Bajević je trenersku karijeru izgradio s brojnim uspjesima i trofejima tijekom 17 godina kontinuiraniog rada u Grčkoj. Dva puta je vodio AEK, dva puta Olympiakos, a dvije godine proveo je i u PAOK-u. U rujnu ove godine potpisao je za Aris, koji će u četvrtak u Solunu ugostiti Crvenu Zvezdu u 2. kolu Lige Uefe...!

"Ništa posebno niti senzacionalno nećete čuti od mene o Zvezdi. Beograd mi je ostao u lijepom sjećanju, ali ću sve emocije potisnuti kada počne utakmica. Posao je posao." - izjavio je Bajević za Kurir.

Nije htio proznozirati ishod;

"Obje momčadi imaju imperativ pobjede. Poraženi se, naime, može oprostiti od izgleda za plasman u sljedeći krug. Ne znam tko će pobijediti, ali se nadam da će to biti momčad koju ja treniram."

Momčad Crvene Zvezde, naravno, odlično poznaje...

"Gledao sam ih uživo i protiv Bayerna, nisu trebali izgubiti tu utakmicu. Jasno da vam neću otkriti taktiku koju sam spremio. Zvezda ima dobru momčad u kojoj su nositelji igre Ognjen Koroman i Nenad Milijaš. No, ne pobjeđuju pojedinci, već cijela momčad." - zaključio je Bajević.

Totalsport
Foto: AFP

 

Pročitajte više