transferi

PSG nudi Mbappéu ugovor života: Bogatstvo, ali i anti Madrid klauzula

Foto: Guliver Image/Getty Images

PREMDA Kylian Mbappé ima ugovor s PSG-om do lipnja 2022., mjesecima traju špekulacije o njegovom transferu u Real. U Madridu sanjaju da dovedu najboljeg mladog igrača svijeta, a o tome je nedavno govorio čak i Zinedine Zidane, koji inače nema običaj javno govoriti o igračima koje bi doveo.

"Igrač je taj koji donosi odluku o svojoj budućnosti. U ovom trenutku on igra za PSG, ali vidjet ćemo u budućnosti što će biti. Znam da je uvijek govorio da mu je san da jednog dana zaigra za Real Madrid", rekao je Zidane prije par mjeseci na presici uoči utakmice s Galatasarayom u Ligi prvaka.

Mladi nogometaš i dalje odbija govoriti o planovima za budućnost, no u Francuskoj kruži priča da je PSG spremio spektakularan ugovor i ponudu koju najbolji mladi igrač svijeta neće moći odbiti.

AS prenosi francuske medije koji pišu kako PSG želi svojoj zvijezdi ponuditi petogodišnji ugovor vrijedan 185 milijuna eura, a sve to bez pratećih bonusa za individualne i klupske uspjehe.

Međutim, prvak Francuske je navodno u taj ugovor uglavio ''anti Madrid'' klauzulu, što bi značilo da idućih pet godina Florentino Perez ne bi imao šanse dovesti igrača za kojim čezne. Upravo ta klauzula mogla bi biti kamen spoticanja pri pregovorima između pariškog kluba i Mbappéa jer je poznato da Francuz sanja obući kraljevski dres.

Pročitajte više