FIORENTINA - LAZIO 1:2

Ribery nakon poraza naguravao suca, prijeti mu teška kazna

Foto: Screenshot

FIORENTINA je sinoć u 9. kolu Serie A izgubila kod kuće od Lazija 2:1, a osim što je ostala bez bodova na duže vrijeme ostat će i bez svojeg ponajboljeg igrača.

Lazio je poveo u 22. minuti golom Corree, ali je Chiesa izjednačio samo šest minuta kasnije na asistenciju Riberyja. No, gosti su ipak došli do sva tri boda preko Immobilea minutu prije kraja, a duboko u sudačkoj nadoknadi promašili su i penal.

Franck Ribery izašao je iz igre u 75. minuti, a nakon utakmice je bio bijesan na suce. Dok su odlazili s travnjaka, Ribery je došao do linijskog suca i žustro mu nešto prigovarao. Nakon toga ga je odgurnuo dva puta, za što je u tunelu dobio crveni karton.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku golova i najzanimljivijih trenutaka možete pogledati OVDJE.

Incident su uhvatile i kamere i nema sumnje da će Francuz biti drastično kažnjen za takvo ponašanje. Sigurno neće igrati sljedeću utakmicu zbog crvenog kartona, ali sigurno je također da će dobiti još nekoliko utakmica kazne.

Pročitajte više