NBA

Rocketsi dobili veliko pojačanje uoči nastavka doigravanja

Foto: Getty Images/Gulilver Image

RUSSELL Westbrook konačno bi se mogao vratiti na parket nakon što je zbog ozljede propustio prve četiri utakmice doigravanja između njegovih Houston Rocketsa i Oklahoma City Thundera. 

Najpoznatiji NBA novinar i insajder Adrian Wojnarowski prenio je obavijest o tome da je Westbrook prvi put otkad se ozlijedio početkom mjeseca sudjelovao u pet na pet igri u punoj brzini. Navodno je djelovao vrlo eksplozivno i čini se kako je ozljeda iza njega.

 

Houston i Oklahoma trenutno su poravnati na 2:2 rezultatu u seriji. S obzirom na odgodu doigravanja zbog prosvjeda NBA igrača, peta utakmica bi se najvjerojatnije trebala odigrati u subotu. Westbrook je nešto kasnije od suigrača stigao na Floridu na završnicu sezone s obzirom na to da je bio zaražen koronavirusom.

Ove sezone bilježi 27,2 poena, osam skokova i sedam asistencija. Prije dolaska u Houston, Westbrook je cijelu svoju karijeru proveo upravo u Oklahomi u kojoj je jednom stigao do finala lige i prije tri sezone osvojio nagradu za najvrjednijeg igrača sezone.

Pročitajte više