Romano: Modrić je odbio dvije velike ponude kako bi ostao u Realu

Foto: EPA

LUKA MODRIĆ (38) je odbio dvije ponude kako bi ostao u Real Madridu i potpisao novi ugovor do ljeta 2025. godine, objavio je danas Fabrizio Romano, najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere. Sličnu vijest ranije danas objavio je Mundo Deportivo, koji tvrdi da Modrić sigurno ostaje u Realu.

Luka Modrić je obavijestio Real Madrid o tome da želi ostati u klubu i potpisati novi ugovor. Ne radi se o plaći, Modrić je rekao Realu da svakako namjerava ostati. Već je odbio dvije velike ponude jer čeka Real. Sada je sve na Realu", napisao je Romano.

Pristao na smanjenu plaću

Podsjetimo, Mundo Deportivo tvrdi da su Modrić i čelnici Reala postigli usmeni dogovor o produljenju ugovora za još godinu dana. Do dogovora je došlo nakon trosatnog sastanka koji je jučer održan u Valdebebasu.

Istu informaciju objavili su Onda Madrid i Telemadrid, dva medija specijalizirana za praćenje Real Madrida. Kako navode, Modrić se na sastanku pristao žrtvovati kako bi ostao u Realu. Naime, dosad je zarađivao oko 10 milijuna eura neto po sezoni, a sada je pristao na to da mu se plaća prepolovi.

Pročitajte više