Romano objavio: "Ovo su ključni sati za Modrića. Uskoro opširnije"

Foto: Profimedia

NAJPOUZDANIJI izvor s tržišta nogometaša objavio je dramatično intoniranu vijest o Luki Modriću. 

"Ključni su sati što se tiče odluka o budućnosti nekoliko Realovih igrača. Kao što sam javio jučer, Nacho odlazi, a slučajevi Luke Modrića i Tonija Kroosa su još uvijek otvoreni. Usprkos planovima i paktovima iz ožujka, još uvijek se svašta može dogoditi. Uskoro opširnije", zagonetan je Romano.

On se jučer oglasio o Modriću i Realu. Tada je napisao: "Ništa još nije potpisano ni zapečaćeno, usprkos čvrstom dogovoru od prije par mjeseci. Njegova budućnost bit će odlučena jako brzo, nakon sastanka s Florentinom Perezom. Očekujem odluku i objavu o tome prije finala Lige prvaka."

Modrić za šesti europski naslov s Realom igra 1. lipnja protiv Borussije Dortmund. Hrvatskoj legendi Reala za mjesec i pol završava ugovor s klubom u kojem je od 2012. Modrić (38) je s Realom osvojio sve, obožavaju ga suigrači i navijači, a posljednjih godina je zbog poodmakle dobi produljivao ugovore samo za jednu sezonu. Tijekom aktualne sezone je većinom rezerva, ali sa značajnim doprinosom, kako kao starter tako i ulascima s klupe, u Realovom pohodu do osvajanja La Lige te do finala Lige prvaka. 

Pročitajte više