Romano objavio da je Perišić zabio za Hajduk. Vijest ima 2 milijuna čitanja

Foto: hajduk.hr

IVAN PERIŠIĆ (35) postigao je prvi gol za Hajduk 18 godina nakon što je napustio taj klub. Povratnik na Poljud krasno je pogodio iz voleja za konačnih Istra - Hajduk 1:1 u 34. kolu SuperSport HNL-a.

Nakon ubačaja Ismael Diallo je glavom vratio loptu u sredinu, gdje ju je dočekao Perišić. Sjajni krilni napadač nije oklijevao, već je iz prve fantastično pogodio volejom za izjednačenje. 

To je popratio i Fabrizio Romano. Najpouzdaniji izvor s tržišta, kojeg na Twitteru prati preko 20 milijuna ljudi, ovako je objavio vijest: "Ivan Perišić postigao je prvi gol nakon ozljede ligamenta. Pogodio je za Hajduk Split i sada je spreman za Euro s Hrvatskom." Objava je izazvala veliko zanimanje Romanovih pratitelja. Ima oko 2 milijuna čitanja i tisuće reakcija.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Perišićev prvi gol za Hajduk

Perišić je prošao omladinske selekcije Hajduka, ali je kao junior 2006. godine otišao u francuski Sochaux i nakon toga je napravio sjajnu karijeru u Club Bruggeu, Borussiji Dortmund, Wolfsburgu, Interu, Bayernu i Tottenhamu.

Perišić se u Hajduk vratio zimus iz Tottenhama, gdje je u rujnu prošle godine potrgao ligamente koljena. Zbog teške ozljede i operacije nije igrao pola godine, pa tako ni u početku u Hajduku. Prvo je ulazio s klupe. Utakmica u Puli mu je bila debi u prvih 11 za Hajduk i odmah je postigao gol. 

Pročitajte više