"Ronaldinho je kažnjen zbog tulumarenja, a ne ozlijeđen!"

ŠPANJOLSKI dnevnik "El Periodico" navodi kako brazilska zvijezda Barcelone nije bio u sastavu za nedjeljno gostovanje kod Almerije zbog kazne, a ne zbog ozljede kako u klubu govore.

Navodno je Ronaldniho tulumario u srijedu navečer, zbog čega je propustio trening sljedećeg dana, te su ga iz kluba zbog toga kaznili izostavljanjem iz sastava za utakmicu s Almerijom. Barça je s Almeijom remizirala 2:2 i tako propustila uhvatiti priključak s Real Madridom koji je dan ranije poražen od Deportiva.

Na klupskoj internet stranici stoji kako je Ronaldinho propustio utakmicu zbog ozljede desne noge i udarca koji je zadobio na treningu.

"Nemam takvih informacija i ne vjerujem u te navode. Uvjeren sam kako Ronaldinho ima motivaciju za igru, ali morate pričati s Begiristainom i Rijkaardom, jer se oni bave svom problematikom i svakodnevnim poslovima momčadi", izjavio je predsjednik kluba Juan Laporta.

"Već sam vam rekao zašto Ronaldinho nije putovao u Almeriju. Bio je ozlijeđen", rekao je trener Frank Rijkaard.

"Neću komentirati svaki novinarski napis. Našao sam se Rijkaardom u subotu i rekao mi je da je razgovarao s liječnicima, koji su ga savjetovali da je bolje da Ronaldinho odmori", dodao je sportski direktor Barçe Txiki Begiristain.

Totalsport
Foto: AFP

 

Pročitajte više