RUDEŠ - LOKOMOTIVA 3:3 Rudeš gubio 0:3 pa u 93. minuti šokirao Lokomotivu

Foto: Luka Batelic/PIXSELL

LOKOMOTIVA i Rudeš remizirali su rezultatom 3:3 u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a Bila je to utakmica u kojoj je Lokomotiva vodila 0:3, a Rudeš u drugom poluvremenu zabio tri pogotka, s tim da je pogodak za 3:3 Vanja Šare zabio u 93. minuti. Lokomotiva je ovime izgubila dva vrijedna boda u borbi za Europu. Izjednačena je s Osijekom, koji u nedjelju igra protiv Rijeke.

Grafika: Sofascore

Lokomotiva je sjajno krenula u utakmicu te do kraja prvog poluvremena imala vodstvo 0:3. Duje Čop zabio je dva pogotka, a Mateo Marić jedan. No u drugom poluvremenu krenuo je povratak domaćina. Duje Korač je zabio u 50. minuti za 1:3, a Duje Čop mogao je iz penala povisiti na 1:4, no nije uspio. Obranio je njegov udarac Matej Marković. Otvorio je tako put Rudešu do remija.

Tomislav Mrčela zabio je u 87. minuti na asistenciju Frana Topića, a onda je Mrčela bio asistent u 93. minuti za Šaru, koji je s ruba kaznenog prostora pogodio za 3:3. Gledao se VAR zbog mogućeg zaleđa, no odlučio je sudac Mateo Erceg priznati pogodak. Golman Rudeša Marković imao je u sudačkoj nadoknadi još dvije fantastične obrane pa je budući drugoligaš Rudeš osvojio svoj osmi bod ove sezone.

Pročitajte više