"S Balićem i Valčićem na vrhunskoj razini možemo slaviti u Flensburgu"

RUKOMETAŠE Croatia Osiguranja Zagreb u idućih devet dana čekaju dva superteška okršaja s njemačkim Flensburgom, glavnim konkurentom za drugo mjesto skupine D Lige prvaka.

Nakon četiri odigrana kola zagrebaši i Flensburg imaju po šest bodova, jedan manje od Ciudad Reala, a prije nego dočekaju Nijemce u Areni Zagreb, igrači Nenada Kljaića u nedjelju imaju najteže gostovanje u dosadašnjem dijelu sezone.

"Bod bi naravno bio super rezultat, ali mislim da ih možemo tući gore, pogotovo ukoliko na vrhunskoj razini budu Balić i Valčić, naše dvije prve violine. Jasno, pretpostavka svakog pravog rezultata je vrlo dobro ili odlično raspoložen golman. Bez samo jedne od tih stvari nemamo se čemu nadati", rekao je trener CO Zagreba Neno Kljaić, posebno apostrofiravši snažan momčadski duh Flensburga:

"Polako stasavamo u pravu momčad"


"Nemaju razvikanih zvijezda, ali su strašan kolektiv, koji je u prethodna dva kola Bundeslige tukao Kiel i Gummersbach. Sve ćemo napravit za pobjedu, a ne budu li se stvari razvijale u tom smjeru, treba zadržati koncentraciju i upisati što podnošljiviji poraz", kazao je Kljaić koji će zbog Vukićeva izbivanja morati u obrani nešto više koristiti Tončija Valčića:

"Ne zavaravamo se da će biti lako s Flensburgom, jer riječ je o odličnoj momčadi, koja ima sjajne vratare i obranu 6-0. Ipak, koliko god Nijemci bili neugodni, znamo da im moramo vratiti jednakom mjerom", poziva Valčić.

Vlado Šola prvi je Kljaićev suradnik: "Polako stasavamo u pravu momčadi, stariji igrači vuku mlađe i ako ponovimo onakav pristup, nećemo izgubiti", dodao je Šola.

Pročitajte više