Kramarić za nastup protiv Bayerna dobio najveću moguću ocjenu

Foto: Profimedia

HRVATSKI reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Najprije je asistirao za prvi gol Hoffenheima, a onda u nastavku zabio hat-trick. Svoj prvi pogodak, za 2:2, zabio je u 58. minuti, a onda je donio preokret Hoffenheimu golovima u 85. i 87. minuti za konačnih 4:2. Nakon utakmice dobio je savršenu ocjenu Sofascorea - desetku.

Grafika: Sofascore

Jedan od najboljih nastupa u karijeri

Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru. Pao je na travnjak, no uspio zadržati kontrolu nad loptom i dati povratnu za svog suigrača. Kramarić je zabio u 68. minuti za 2:2. Ilhas Bebou je primio loptu u kaznenom prostoru nakon pogreške Bayernove obrane. Brzo se okrenuo i proigrao Kramarića, koji s pet metara pogađa za izjednačenje Hoffenheima.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KRAMARIĆEVE GOLOVE

U nastavku je zabio još dva pogotka, u 85. i 87. minuti. Najprije se nakon povratne lopte Toma Bischofa namjestio i pogodio s 15 metara u lijevi kut. Dvije minute kasnije asistirao mu je ponovo Bischof, koji je oduzeo loptu u visokom presingu. Kramarić se oslobodio sjajnim driblingom i pogodio za pobjedu Hoffenheima 4:2.

 

Pročitajte više