WIMBLEDON

Serena brutalno muškarcu vratila servis od 222 km/h

Foto: Screenshot

SERENA WILLIAMS i Andy Murray plasirali su se u osminu finala mješovitih parova u Wimbledonu.

Najatraktivniji par na turniru pobijedio je sinoć Fabricea Martina i Raquel Atawo 7:5, 6:3 i sad je jedan od favorita za naslov. U vrijeme Serenine najveće dominacije u ženskom tenisu pokrenute su rasprave o tome bi li imala ikakve šanse u singlu protiv slabije rangiranih igrača.

Sigurno ne bi, ali Serena je sinoć pokazala da bi, ako ništa drugo, bila teška protivnica. Kod vodstva 5:4 u prvom setu i izjednačenju na servis protivnika, mlađa sestra Williams je Martinu servis od 222 kilometra na sat vratila u teren za izravni poen i set-loptu.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Serena je svoj winner ispratila gromoglasnim urlikom, a i Murray joj je oduševljeno čestitao. Serena je cijeli meč sjajno reternirala pa su je novinari pitali za komentar tog segmenta igre nakon meča.

"Ne očekujte da ću to ikad više u karijeri napraviti. Mislim da nikad u životu nisam tako reternirala u nekom meču", rekla je Amerikanka.

Pročitajte više