Sevillin kapetan je u suzama napustio teren, Španjolci otkrili zašto je plakao

Foto: EPA

SEVILLIN kapetan i legenda Jesus Navas odigrao je u susretu protiv Cadiza svoju 500. utakmicu za andaluzijski klub. Ujedno je to bila i njegova 500. utakmica u španjolskom prvenstvu, a ispraćen je s nje ovacijama s tribina. Dok je išao prema klupi za pričuve, dresom je brisao suze iz očiju.

Pred Sevillom su još samo dvije utakmice u španjolskom prvenstvu u ovoj sezoni. Prva na rasporedu je gostujuća kod Athletica, a na oproštaju od sezone bit će domaćini Sevilli. Izgledno je da će to biti i posljednja utakmica Navasa za klub. Sevillin trener Quique Sanchez Flores je Navasove suze na konferenciji za medije pripisao jubileju do kojeg je 38-godišnjak stigao u ogledu s Cadizom, no španjolski mediji otkrivaju da one zapravo predstavljaju oproštaj od kluba.

Ostaje bez ugovora i odlazi?

Navas je navodno rekao Sevilli da odlazi na kraju sezone, kad i ostaje bez ugovora. Zbog financijske situacije Sevilla je odgodila ideju da mu se ponudi novi, ali sa smanjenjem plaće. Neovisno o tome, Navas je odluku donio.

Još je uvijek nepoznato hoće li se Sevillina ikona umiroviti ili otisnuti u novi izazov. Jedini klub izvan Seville u kojem je igrao bio je Manchester City (2013.-2017.), s kojim je bio prvak Engleske. Svjetski i europski prvak s reprezentacijom Španjolske, sa Sevillom je osvojio osam trofeja. Četiri puta bio je osvajač Europa lige. Ukupno je za klub odigrao 684 utakmice, postigao 37 i asistirao za 119 golova.

Pročitajte više