Sir Alex Ferguson otkrio tko zaslužuje naslov prvaka i upozorio Guardiolu

Foto: Guliver Image/Getty Images

LEICESTER je ove sezone osvojio mnoge nogometne zaljubljenike, a među njima je i Sir Alex Ferguson.
 
Legendarni trener smatra da je Leicester zaslužio naslov engleskog prvaka, te da bi isti mogao osvojiti i sljedeće sezone.
 
"Tko kaže da Lisice ne mogu osvojiti naslov i sljedeće sezone?! Svima su pokazali zube ove sezone i najbolja su momčad bez ikakvog pitanja. Jednostavno, zaslužuju naslov", rekao je umirovljeni trener i nahvalio Ranierijevu momčad.
 
"Imaju iskustvo u obrani u Huthu i Morganu. Znaju igrati glavom, znaju uklizati, jednostavno se znaju obraniti. Fantastični su i jedini suparnik im je Tottenham."
 
"Guardiola neće ponoviti rezultate iz Barcelone"
 
Smatra i da je Manchester City pogodio dovođenjem Pepa Guardiole.
 
"Manchester City napravio je pravu stvar kad je uzeo Guardiolu, ali Pepu u Engleskoj neće biti lako jer engleski nogomet nije jednostavan. Mislim da će uspjeti, ali i da neće ponoviti rezultate koje je imao s Barcelonom."
 
Pepov dolazak na Otok izazov je i svim ostalim velikim klubovima.
 
"Svi veliki klubovi moraju prihvatiti izazov njegovog dolaska i svi će očajno, jednako kao City, željeti naslov prvaka. To je ljepota engleske lige jer do naslova sljedeće sezone mogu i Arsenal, City, Chelsea, Tottenham, pa i Leicester", rekao je Ferguson, koji je iz kruga favorita izostavio svoj United na čijoj je klupi u 26 godina osvojio 13 naslova prvaka.
 
"S Unitedom treba biti strpljiv."
 

Pročitajte više