Sjajni napadač dvije godine igrao s dva centimetra dugim komadom stakla u stopalu

Foto: EPA

INAKI WILLIAMS (29), zvijezda Athletic Bilbaoa i reprezentacije Gane, čitavu karijeru je do sada proveo u baskijskom klubu za koji je upisao 421 nastup te zabio okruglih 100 golova i tome dodao 57 asistencija. Možda je i najpoznatiji po tome što je srušio rekord La Lige u broju uzastopnih utakmica koje nije propustio te je nastupio u 251 utakmici zaredom od 17. travnja 2016. do 29. siječnja 2023. godine.

Danas će propustiti utakmicu posljednjeg kola španjolskog prvenstva u kojem njegov klub gostuje kod Rayo Vallecana, a razlog je potpuno bizaran. Naime, trener Ernesto Valverde potvrdio je novinarima u petak poslijepodne da se Williams oporavlja od operacije kojoj se podvrgnuo nakon što je duže vrijeme imao problema s nogom. Ispostavilo se da je napadač dvije godine igrao s dva centimetra dugim komadom stakla u stopalu.

Zašili su mu komad stakla u stopalo prije dvije godine

Williams je 2022. godine doživio nezgodu kada je stao stopalom na razbijeno staklo. Zaradio je nekoliko posjekotina koje su zašivene, ali netko je napravio nevjerojatnu pogrešku i prilikom pružanja pomoći nogometašu u njegovom stopalu ostavio dva centimetra dugačak komad stakla.

Valverde je izjavio na press konferenciji: "Napravili smo snimanje nakon finala Kupa i otkrili da još uvijek ima staklo u nozi. Kada su ga prvi put zašili, ostavili su staklo unutra. Štoviše, nije bio mali komad, već oko 2 cm. Bio je pored kosti ili tetive, ali morali smo ga izvaditi. Istina je da smo se doktor i ja smijali jer nismo mogli vjerovati."

 

Pročitajte više