Sky Sports: Ćorlukin potez najveći promašaj tjedna

INTERNET stranica Sky Sportsa uvrstila je Vedrana Ćorluku u rubriku "promašaj tjedna" nakon subotnjeg poraza Manchester Cityja od Readinga 2-0 u Premiershipu.

U Timesu je Ćorluka dobio šesticu, istu ocjenu kao i svi njegovi suigrači osim napadača Vassella (7) i vratara Joeja Harta, koji je dobio ocjenu 8 i status igrača utakmice, usprkos porazu Cityja 2-0.

Internetsko izdanje Guardiana nidu tek ocjene navijača - čitatelja, a izvjesni Kevin Cummins smatra da je Ćorluka, uz Harta i Fernandesa, bio najbolji pojedinac u gostujućoj momčadi. Njih trojica su od ovog čitatelja dobili sedmice.

Manchester Evening News je Ćorluki dodijelio šesticu. Bolje je u Manchester Cityju prošao samo Hart s ocjenom 7.

Ćorlukino ime našlo se u ''naj'' odabiru Sky Sportsa. No, nažalost, u rubrici ''najveći promašaj tjedna''. Odnosi se to na situaciju iz 24. minute, kada hrvatski reprezentativac nije iskoristio odličnu priliku nakon što ga je iz slobodnog udarca pronašao Elano, a Ćorluka je iz neposredne blizine prebacio gol. Sky Sports je Ćorluku za nastup protiv Readinga ocijenio slabom peticom.

Niko Kranjčar je od Sky Sportsa dobio šesticu u Portsmouthovoj pobjedi nam Manchester Unitedom na Old Traffordu 1-0 u četvrtfinalu FA Cupa. Čitatelji su ga bolje ocijenili, s prosječnom ocjenom malo iznad sedmice.

Totalsport/A.H.
Foto: AFP

Pročitajte više