Sopić: Dinamo igra u subotu? Ja imam informacije da igra u nedjelju

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

IZMEĐU dvije utakmice finala SuperSport Hrvatskog kupa Rijeku u nedjelju od 19:30 očekuje gostovanje kod Osijeka u 35. kolu SuperSport HNL-a. Susret je na konferenciji za medije najavio Rijekin trener Željko Sopić, koji je otkrio da zbog ozljeda ne može računati na Lindona Selahija te vjerojatno ni na Marka Pjacu, kao ni na Danila Veigu, koji je teže ozlijedio rame na treningu.

Sopić: Ja imam informaciju da Dinamo igra u nedjelju

"U Osijeku nas očekuje zahtjevna utakmica. Oni imaju ambicije izaći u Europu, mi imamo ambicije napraviti pozitivan rezultat, tako ćemo se pripremiti. Zbrojit ćemo se i oduzeti u odnosu na prethodni susret s Dinamom i u kontekstu sljedećega te pokušati polučiti pozitivan rezultat", rekao je Sopić u uvodu.

Trener Rijeke dobio je pitanje hoće li na uzvratnu utakmicu s Dinamom utjecati činjenica da momčad Sergeja Jakirovića igra u subotu, dan prije Rijeke. "Ja imam informaciju da Dinamo igra u nedjelju. Ne znam je li se što mijenjalo. Ne znam, ne gledam nikad protivnika, gledam samo svoju ekipu. Igramo kad igramo, igrat će igrači koji će igrati i to je to. Spremit ćemo se maksimalno. Ozlijeđeni i roviti neće igrati", odgovorio je Sopić.

"Menadžeri mogu pričati igračima što god hoće, a ja ih sve mogu staviti na klupu"

Sopića su novinari pitali gledaju li neki igrači možda već sada prema prijelaznom roku. "Ne znam što mojim igračima njihovi menadžeri pričaju niti me zanima. Mogu pričati što god hoće, a ja ih sve mogu staviti na klupu. To je moje pravo, a pravo njihovih menadžera je da im pričaju što hoće. Gledajte, to vam je tako. Tako je u svakom prijelaznom roku. Ništa to nije novo", rekao je pa dodao:

"Sele se igrači svaka tri dana, amo-tamo, mediji pišu. Ponude? Da ih imamo, vjerojatno bismo ih prodali već prije šest mjeseci. Mislim da su maksimalno fokusirani na utakmicu u Osijeku, onda na finale Kupa i na Slaven Belupo. Nakon toga će imati zasluženi odmor. Ne bih ulazio u njihove glave, s njima razgovaram svakodnevno, dobivam povratne informacije i mislim da mi se čine normalnima."

Pročitajte više