Spalletti se prvi put u životu tetovirao. Napolijev grb, talijanska zastava i broj 3

Foto: EPA-EFE

NAPOLI je ove sezone osvojio naslov prvaka Italije nakon 33 godine, a njegov trener Luciano Spalletti vrlo je emotivno doživio taj uspjeh i obilježava ga na razne načine. Neki dan je bočni dio svog automobila pretvorio u grafit posvećen Napolijevom trećem Scudettu, a sad je otišao i korak dalje te stvorio još osobniju i trajniju uspomenu.

Spaletti je sa 64 godine odlučio napraviti svoju prvu tetovažu. Postavio ju je na lijevu podlakticu, a na njoj su Napolijev grb, talijanska zastava i broj 3. Fotografiju je objavio tattoo majstor Valentino Russo, koji je ovjekovječio povijesnu titulu na koži omiljenog trenera.

Tattoo majstor mu zahvalio

"Uglavnom nemam vremena ni razmišljati o tome što radim i gdje to radim, ali jučer sam proveo dan kojeg ću se sjećati do kraja života. Počeo sam ni od čega, a sad me pozvao Luciano Spaletti i to je golema satisfakcija, ali ne zbog pozornosti koju je ova tetovaža izazvala, nego zato što mu je to prva u životu.

Tetovaža je posvećena Napolijevoj tituli nakon 33 godine i ostat će na njemu zauvijek.Upoznao sam zaista jedinstvenu osobu, nevjerojatno je skroman. Želim ti zahvaliti na tome kako si se odnosio prema meni i učinio da se osjećam kao kod kuće. Ponosan sam i počašćen što sam te upoznao", napisao je Russo.

Spalletti je Napoli preuzeo 2021., nakon dvije godine izvan trenerskog posla, i u drugoj sezoni ostvario povijesni uspjeh. No u više je navrata dao naslutiti da će mu ovo biti i posljednja sezona u Napulju te da će na ljeto otići iz kluba. Spallettiju je ovo najveći trofej u karijeri, u kojoj je s Romom osvojio dva talijanska kupa i superkup, a sa Zenitom dva ruska prvenstva te po jedan kup i superkup.

Pročitajte više