Španjolci o Modriću: Situacija poprima obrise loše vijesti za Realove navijače

Foto: Profimedia

REAL MADRID osvojio je svoj 36. naslov najbolje momčadi u Španjolskoj, a na Wembleyju će 1. lipnja imati priliku dodati mu i naslov za najbolju momčad Lige prvaka. Suparnik u toj utakmici bit će mu Borussia Dortmund. Nakon toga će se velikan sa Santiago Bernabeua jače no dosad okrenuti slaganju momčadi za novu sezonu. Pitanje je hoće li njen dio biti i Luka Modrić.

Kako navodi Cadena SER, u ovom trenutku izglednije je da niti kapetan hrvatske reprezentacije niti Toni Kroos, njegov dugogodišnji suradnik u Realovom veznom redu, sljedeće godine neće igrati za Madrid. Obojica su Realove zvijezde već godinama, no vjerojatnim dolaskom Kyliana Mbappea i nastavkom procesa pomlađivanja svlačionice moglo bi se dogoditi da za njih u njoj više ne bude mjesta.

"Situacija poprima obrise loše vijesti za Realove navijače. Kako trenutačno stoje stvari, Toni Kroos i Luka Modrić bliži su odlasku iz Reala nego ostanku u njemu", istaknuo je Antonio Romero, novinar Cadene SER i Asa.

Perez ga voli, ali...

"Što se Luke Modrića tiče, Hrvat i predsjednik kluba Florentino Perez održat će sastanak licem u lice prije Wembleyja. Prije no što dođe do tog sastanka treba naglasiti jednu stvar. Luka Modrić je u ovom trenutku na izlasku. To se može promijeniti. Predsjednik voli Modrića kao igrača i pozdravio bi njegov ostanak, ali postoje vanjski faktori koji na to utječu", rekao je Romero i nastavio:

"Recimo to ovako. Ako bih se ja morao kladiti i uložiti dio svog novca na to hoće li Luka Modrić i Toni Kroos i sljedeće godine biti u Realu, moj bi odgovor bio negativan."

Ako se odluči da se Modriću ne produži ugovor, kapetan hrvatske reprezentacije odmah će postati klupski ambasador, zaključuje se u tekstu.

Pročitajte više