LIGE PETICE

Sport: Zaljubio se Barcin trozubac rođen u SAD-u, stigao je i novi metronom

Screenshot: Twitter

BARCELONA je sinoć razbila Napoli s 4:0, a rezultat je posebno zanimljiv zato što su Katalonci do njega došli bez Lionela Messija, najboljeg igrača i vođe momčadi.

Katalonski Sport u svojoj analizi utakmice nalazi odgovore na ovakav rezultat, a on se krije u napadu koji je ovog ljeta sastavljan na Camp Nouu. 

"Zaljubio se trozubac rođen u SAD-u", navode u svom naslovu novinari Sporta i dodaju kako su Antoine Griezmann, Luis Suarez i Ousmane Dembele trio protiv kojeg će svaka obrana imati problema. A posebno impresionira činjenica da im Barcelona onda kad poželi može dodati jednog od najboljih nogometaša na svijetu. 

Stigao je novi metronom

Osim njih trojice, novinare je impresionirao i Frenkie De Jong koji je zaigrao na poziciji koju je dosad držao Sergio Busquets, a Sport piše kako je u Kataloniju napokon stigao novi "metronom". 

Podsjetimo, Katalonce je protiv Napolija u vodstvo doveo Suarez u 48. minuti, a već u 58. minuti bilo je 3:0 nakon što su mrežu zatresli Antoine Griezmann u 56. minuti i još jednom Suarez. 

Konačnih 4:0 postavio je Ousmane Dembele u 63. minuti utakmice na asistenciju Frenkieja De Jonga

Pročitajte više