Srbija slavi novog junaka: Tadiću Velšani slomili nos, a on odigrao do kraja i vodio momčad do velikog boda

Foto: Guliver Image/Getty Images

SRBIJA je u Cardiffu protiv Walesa opasno visjela do samog kraja, a onda je četiri minute prije kraja došla do gola i velikog boda koji im otvara puno toga.
 
Velšani su poveli preko Garetha Balea u 30. minuti, a onda je Aleksandar Mitrović u 86. minuti zabio za bod Srbije. Srbi su nakon četiri kola na drugom mjestu u skupini s dva boda manje od Irske i dva boda više od trećeplasiranog Walesa.
 
Danas Srbija slavi svog novog junaka, a to nije strijelac Mitrović, već je riječ o Dušanu Tadiću. Sjajni veznjak Southamptona i jedan od najupečatljivijih igrača Premiershipa ove sezone punih je sat vremena igrao sa slomljenim nosom.
 

U 35. minuti na Tadića je nasrnuo igrač Swanseaja Neil Taylor i neoprezno ga je udario nogom u lice. Tadiću je nos puknuo, liječnici su mu nekoliko minuta zaustavljali krvarenje, a Velšanin za svoju grubost nije kažnjen niti žutim kartonom.
 
Čim su mu liječnici koliko toliko sanirali ozljedu, Tadić se vratio u igru i vodio je svoju momčad do velikog boda.
 
''Moja ozljeda uopće nije bitna. Ono što je bitno je to da smo uzeli bod. Možda je sudac mogao pokazati koji žuti karton više, ali nema veze. Šutjeli smo i igrali, borili smo se za reprezentaciju'', rekao je Dušan Tadić, koji je u trenutku postao zvijezda društvenih mreža.
 

Pročitajte više