Srna uoči utakmice karijere: Mislim da mi cijela Turska ponešto duguje!

POSLJEDNJA utakmica Kupa UEFA-e između Werdera i Šahtara odigrat će se u Istanbulu, a uspješniji u tom dvoboju osvojit će natjecanje čiji je rang odmah do onog Lige prvaka.

Werderu će posao biti dodatno otežan činjenicom da u ovoj utakmici pravo nastupa nema njihova zvijezda Brazilac Diego (akumulirani žuti kartoni), da već duže vrijeme ne mogu računati na Huga Almeidu (kralježnica), te da će susret zbog ozljede ligamenta u lijevoj nozi propustiti pouzdani branič Per Mertesacker.

Šahtarovog trenera Mircea Lucescua ne zamaraju poteškoće njemačkoga kluba čiju je igru dobro prostudirao:

"Bremenska je momčad napadački orijentirana i prepuna je dobro pripremljenih nogometaša. Naš je pak stil igre baziran na tehnici igrača i to ćemo pokušati iskoristiti."

Ključ pobjede ukrajinskog sastava mogao bi biti u rukama kapetana, hrvatskog reprezentativca Darija Srne. Željan je Srna u Istanbulu pokazati svoju vrijednost, a pred susret s Werderom u misli mu je ušla utakmica s Eura prošle godine.

"Mislim da mi cijela Turska ponešto duguje", podsjetio se Srna eliminacije od Turaka s EP-a nakon izvođenja jedanesteraca.

D.R./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više