ZANIMLJIVOSTI

Srpski MMA borac izgubio živce na Facebooku: Pišate po svim regionalnim borcima

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

ALEKSANDAR ILIĆ srpski je MMA borac koji se hrvatskoj publici predstavio na KSW-ovoj priredbi u Zagrebu, kad mu je gotovo cijela dvorana skandirala dok je ulazio u kavez.

Često se ističe svojim obraćanjima na društvenim mrežama, a sada je to ponovo učinio. Naljutile su ga reakcije na poraz Duška Todorovića u UFC-u. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Ne postoje nigdje na svijetu po MMA portalima komentari kao kod nas na Balkanu... Apsolutno nigdje to nisam vidio, takva vrijeđanja i omalovažavanja boraca. Ako volite nekog i podržavate ga onda ga podržavajte i kad gubi i kad pobjeđuje.

Ja razumijem da se*ete po nama koji volimo 'posoliti' i prodati meč pa unovčiti svoj mukotrpni rad da bi osigurali nešto sebi i svojoj obitelji. Ja razumijem da 'Me' i 'Nas' ne može i ne treba svatko voljeti i to je ok... Ali da netko tko nije ništa napravio u životu, da mu najveći uspjeh bude vrijeđanje nekog borca na postu to mi nije jasno nikako.

Sinoć je izgubio jedan momak koji, nije tajna, nije moj miljenik i nemam dobro mišljenje o njemu kao liku i cijeloj našoj priči. Taj momak se nikad nije ku*čio i nikad javno nije s*ao, niti vrijeđao, niti odgovarao, niti glumio kretena i sad se*ete po njemu svi.

Tako ste istog dotičnog uzdizali poslije prve pobjede i velikog uspjeha i ne samo njega već i druge, pa i mene! 

Kako su došli prvi porazi, odrekli ste se brže-bolje svakog svog miljenika i budućeg 'šampiona' kojeg ste vi okrunili prvo. Kad ste uvidjeli da to nije realno i tako jednostavno, počeli ste pi*ati po svim regionalnim borcima...

Mislite da su Poljaci pi*ali po Janu? Mislite da su Englezi pi*ali po Bispingu? Mislite da su Irci pi*ali po Conoru? Mislite da su u Kamerunu pi*ali po Ngannouu kad je gubio?

Najgori smo uvijek bili i ostali samo sebi najveći neprijatelji! I opet se drznete s*ati, a niste osvojili ni zahvalnicu ni pohvalnicu u svojim životima na dječjem maratonu u vrtiću Bubamara dok ste bili mali", napisao je u objavi.

Pročitajte više