Stigli sporni ugovori: Je li Arkanova udovica maznula novac od prodaje nogometaša?

PREMA pisanju srpskog tabloida Alo, beogradski Općinski sud dobio je dokumentaciju o prodaji nogometaša Obilića na kojoj će temeljiti optužnicu protiv srpske folk dive Svetlane Ražnatović - Cece.

Istraga o sumnjivoj prodaji nogometaša koja se vodi protiv Arkanove udovice počela je još 2003. kada je Ceca završila iza rešetaka tijekom akcije Sablja.

Poznatoj pjevačici na teret se stavlja zloupotreba položaja predsjednice kluba preko koje je stekla materijalnu korist od prodaje 15 nogometaša nogometnog kluba Obilić u europske klubove. Navodno je Ceca ugrabila preko 22 milijuna tadašnjih maraka i 480 tisuća dolara, dok su se u isto vrijeme ti transferi prikazivali kao osobna ulaganja u klub. U priču je umiješana i Cecina sestra Lidija Veličković koja je također optužena za obavljanje nelegalnih transakcija.

Ovo je treći put da će tužiteljstvo nadopuniti optužnicu protiv Arkanove udovice, a očekuje se da će dodatne ugovore o prodaji igrača dostaviti i Austrija, Rusija i Grčka. Ceca je izjavila kako nema komentara na najnoviji razvoj događaja.

Pročitajte više