SERIE A

Što se događa u Romi? Već 15. ista teška ozljeda u posljednjih pet godina

Foto: Guliver Image/ Getty Images

NAPROSTO je nevjerojatno što se događa u Romi kad su u pitanju ozljede igrača.

Davide Zappacosta doživio je danas povredu prednjih križnih ligamenata koljena na treningu Vučice pa ga čega višemjesečna pauza.

Desni bek talijanske reprezentacije ozlijedio se bez kontakta s drugim igračima pa je nakon određenih pregleda utvrđeno da se radi o puknuću ligamenata.

Roma je Zappacostu dovela iz Chelseaja na jednogodišnju posudbu, ali bez obaveznog otkupa, uz mogućnost raskida suradnje u siječnju. Ostaje vidjeti hoće li se Rimljani odlučiti za taj potez, a prema pisanju tamošnjih medija, vjeruje se da će to biti učinjeno.

Što se događa u Romi?

Inače, Zappacosta je ukupno 15. igrač Rome koji je doživio ozljedu prednjih križnih ligamenata u posljednjih pet sezona, a prije njega su tu muku prošli Florenzi, Strootman (čak u više navrata), Rudiger, Emerson Palmieri... Također, Zappacosta je peti igrač Vučice u ovoj sezoni koji je doživio ozbiljniju ozljedu, nakon Undera, Perottija, Mkhitaryana i Pellegrinija.

Zappacosta je bio konkurencija Alessandru Florenziju na poziciji desnog beka pa će trener Paulo Fonseca do siječnja na tom mjestu morati prinudno koristiti Spinazzolu i Santona, kojima je primarna suprotna strana obrane.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više