Talijani otkrili dramatičnu priču o Ćoriću i zašto mu je policija provalila u sobu

Foto: Profimedia

TALIJANSKA La Gazzetta dello Sport danas je objavila pomalo bizarnu priču iz karijere Ante Ćorića, bivšeg igrača Dinama, a današnjeg igrača Rome koji je u rimski klub stigao u ljeto 2018. godine za odštetu od šest milijuna eura. U Romi se nije naigrao, već je poslan na posudbe u Venlo, Olimpiju, Almeriju i Zurich.

Riječ je o incidentu koji se dogodio 24. rujna prošle godine. "U sobi 1104 je pištolj. Zovite policiju!" riječi su kojima počinje priča. Naime, policija je dobila dojavu o pištolju u jednoj hotelskoj sobi, a po dolasku je ustanovila kako je riječ o sobi u kojoj se nalazi Ćorić.

Replika umjesto pravog pištolja

Ipak, vrlo brzo su ustvrdili kako Ćorić nije imao Berettu, nego njenu repliku. Sve je "odao" crveni poklopac na kraju cijevi koji služi za razlikovanje između pravog pištolja i lažnog koji koristi plin ili komprimirani zrak.

Ćorić je sam sebi zakuhao problem jer je zamolio hotelsko osoblje da mu pokupi stvari s obzirom na to da je on bio na putu. Jedna od čistačica pozvala je policiju i tako je krenula panika u hotelu Lifestyle, piše Gazzetta. Posjedovanje takozvanog air soft oružja, naravno, nije zločin. Policija je naknadno izvijestila bivšeg igrača Dinama o svemu što se događalo.

Igrač kojeg je Ante Čačić zvao na Euro 2016. godine tek je triput u četiri godine zaigrao za Romu u koju se ovog ljeta vratio s posudbe. U ovoj sezoni zasad nije zabilježio niti jedan nastup u službenim natjecanjima.

Pročitajte više