LIGE PETICE

Talijanski mediji otkrili koliku plaću Brozović traži za ostanak u Interu

Foto: EPA

''INTEROV veznjak Marcelo Brozović ulazi u posljednju godinu ugovora s Nerazzurrima i navodno traži povećanje plaće kako bi ostao u klubu'', navodi nogometni portal Football Italia napise talijanskih medija, pozivajući se pritom na ono što tvrdi La Gazzetta dello Sport.

Želja novog Interovog trenera Simonea Inzaghija je Brozovićev ostanak u klubu, no njegova je situacija po tom pitanju daleko od riješene. Dogovor Brozovića i Intera očekuje se nakon Europskog prvenstva na kojem Interov veznjak nastupa za hrvatsku reprezentaciju, a u klubu postoji bojazan da bi on mogao napustiti San Siro bez naknade krajem sljedeće sezone, dokad mu vrijedi ugovor.

Zato će uskoro krenuti u pregovore s njim.

Brozovićeva aktualna primanja u klubu, tvrdi se, iznose 3.5 milijuna eura po sezoni, a, navode izvori, nakon što je pomogao Interu osvojiti prvi naslov talijanskog prvaka nakon 11 godina, on sada traži znatnu povišicu.

Dodaje se da su njegova traženja usko povezana s dolaskom Hakana Calhanoglua koji je potpisao za pet milijuna eura i bonuse po sezoni. Brozović, javljaju talijanski mediji, sad želi šest milijuna.

Ne postignu li Inter i Brozović dogovor, zaključuje se u tekstu, klub će prodati hrvatskog veznjaka. Španjolski mediji nedavno su pisali o Barceloninom interesu...

Pročitajte više