Ten Hag se obratio navijačima na Old Traffordu. Poslušajte njihovu reakciju

Screenshot: X

NA SVOM je Old Traffordu Manchester United svladao Newcastle 3:2 u zaostaloj utakmici 34. kola engleske Premier lige. Time su se ove dvije momčadi bodovno izjednačile na ljestvici, na sedmom i osmom mjestu. Manchester United je poveo u 31. minuti kada je mrežu Newcastlea pogodio Mainoo.

Početkom drugog dijela Newcastle je izjednačio golom Gordona u 49. minuti, ali kratko su gosti imali remi u džepu. U 57. minuti je Diallo vratio domaćina u vodstvo, dok je sve zaključeno golom Hojlunda u 84. minuti. U 92. je Hall postigao drugi gol za goste i time tek donekle uljepšao poraz Newcastlea. Nakon utakmice je Erik ten Hag, trener Uniteda, uzeo mikrofon i obranio se navijačima.

"Dat ćemo sve da uzmemo kup"

"U ime navijača i osoblja kluba želim vam svima zahvaliti na potpori tijekom ove sezone. Nije sezona bila laka. Jedna stvar bila je konstantna, a to je vaša potpora. Ali još nije gotovo. Idemo najprije u Brighton pa onda na Wembley. Obećavam da će ovi igrači dati sve da osvoje kup i donesu trofej na Old Trafford", govorio je ten Hag dok su se na tribinama miješali zvižduci, pljesak i skandiranje.

United je razočarao u prvenstvu, no ima priliku 25. svibnja osvojiti FA kup. Igra na Wembleyu protiv Manchester Cityja. U prvenstvu će momčad Erika ten Haga završiti na sedmom ili osmom mjestu.

Pročitajte više