Težak poraz Nike Kovača, Jedvaj i Kramarić slavili

Foto: Hina/EPA 

DAN nakon što je službeno proglašen sljedećim trenerom Bayerna, Niko Kovač upisao je težak poraz na klupi Eintrachta. U gostima kod Bayer Leverkusena izgubili su 4:1.

U 20. minuti Brandt je zabio za vodstvo Bayera, a samo tri minute kasnije Fabian je izjednačio za goste. Kovač je prvi reagirao s izmjenama u drugom dijelu, ali ni aduti s klupe nisu donijeli pomak. U 71. minuti dominantniji domaćini stigli su do novog vodstva. Volland je zabio za 2:1, šest minuta kasnije pogodio drugi put, a u 88. zaključio hat-trick za konačnih 4:1.

Bayer je protiv izravnih rivala u borbi za Europu uzeo važna tri boda i izjednačio se s Dortmundom koji ima 51 bod. Drugoplasirani Schalke ima bod više. Eintracht si je zakomplicirao situaciju jer na šestom mjestu ima 46 bodova, koliko i Hoffenheim i Leipzig.

Ante Rebić, koji se jučer priključio treninzima momčadi, nije bio u sastavu Eintrachta, a Tin Jedvaj za domaće je odigrao posljednjih nekoliko minuta.

Hoffenheim je s Andrejem Kramarićem u napadu pobijedio HSV 2:0, no hrvatski reprezentativac u 90 minuta nije uspio zatresti mrežu. U 18. minuti je zabio Gnabry, a u 27. Szalai za pobjedu kojom je Hoffenheim preskočio Eintracht.

Hertha je pobjedom 2:1 ostavila FC Köln na dnu Bundeslige. Nakon gola gostiju, Selke je s dva gola (49. i 53. minuta) donio Herthi sva tri boda.

Stuttgart i Hannover su remizirali 1:1, a Josip Elez sve je gledao s klupe.
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više