GOLF

Tiger Woods izašao iz bolnice, evo što je poručio

Foto: Lee Jin-man/Guliver Image

TIGER WOODS, najbolji golfer svih vremena, izašao je iz bolnice mjesec dana nakon velike prometne nesreće u kojoj je zadobio teške ozljede nogu. 

Na svojem Twitter profilu opisao je kako će izgledati njegov oporavak.

"Sretan sam što vas mogu obavijestiti da sam kod kuće i nastavljam s oporavkom. Jako sam zahvalan na podršci koju sam primao cijelo ovo vrijeme. Hvala nevjerojatnim kirurzima, liječnicima, medicinskim sestrama i osoblju u medicinskom centru Harbor-UCLA i medicinskom centru Cedars-Sinai koji su se brinuli o meni. Radit ću na tome da se polako oporavljam kod kuće", napisao je Woods.

Podsjetimo, slavni golfer doživio je prometnu nesreću kada je došao u Los Angeles na dvodnevno snimanje priloga za Golf Digest u kojem je poznate osobe podučavao golfu. 

"Ima sreće da je preživio", rekao je šerif u kamere svih velikih američkih televizija i gledateljima pred malim ekranima te jednom rečenicom dočarao ozbiljnost situacije u kojoj se Woods nalazio.

Posebno je istaknuo "jedan trenutak sreće koji je spasio Woodsov život" pa je pojasnio svoju izjavu. Istaknuo je kako misli na činjenicu da u trenutku kad je američki golfer gubio kontrolu nad vozilom i odlazio u drugu traku preko ruba kolnika nije bilo vozila iz drugog smjera. 

Naglasio je također kako je to što je Woods bio vezan bilo ključno, ali da mu naravno nije odmoglo ni što vozi Hyundai Genesis GV80 vrijedan 50 tisuća dolara, a koji je opremljen s deset zračnih jastuka. Upravo zbog toga su mu stradale samo noge.

Pročitajte više