To će biti pakao: Torres i Eto´o u napadu Redsa sljedeće godine?

THE SUN u izdanju od utorka piše da nogometni klub s Anfielda ima ozbiljne namjere od sljedećeg ljeta imati atomski napad: Fernando Torres i Samuel Eto'o.

Kamerunski 27-godišnji napadač ima važeći ugovor sa Barcelonom do kraja sljedeće sezone, ali posljednjih godinu i pol dana je toliko često povezivan s odlaskom, da očigledno prije ili kasnije mora doći do njega.

Unatoč tome što je Eto'o nedavno došao na peto mjesto ljestvice najboljih strijelaca Barcelone svih vremena, Kameruncu je očigledno sve tijesnije na Camp Nou, pa ne čudi da se sve više klubova javlja po njegovom pitanju. Spominjali su ga čelnici Milana, Intera i Chelseaja, a sada je aktualan i Liverpool.

Podsjetimo da je Eto'o dosad postigao 123 pogotka u dresu Barcelone od 2004. godine kada je došao u Kataloniju iz Mallorce, a i ove je sezone najbolji strijelac Primere sa 25 pogodaka. Ispred njega su na vječnoj ljestvici Barcelone: Cesar (235 pogotka), Kubala (196), Rivaldo (130) i Martin (124).

The Sun navodi cifru od 20 milijuna eura koju je Liverpool ponudio kao startnu, no gotovo je sigurno da će morati povećati cifru ako uistinu žele Eto'oa na svom Anfieldu.

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više