HNL

Tomić prokomentirao preokret svoje momčadi za tri boda protiv Slaven Belupa

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Rijeke preokretom su na Rujevici svladali Slaven Belupo u utakmici 8. kola Prve HNL. Nakon slabog prvog poluvremena Rijeka je bolje zaigrala u drugom, ali u njemu se našla u rezultatskom zaostatku nakon što je Nedim Hadžić zabio u 64. minuti. Sva tri boda domaćinu osigurao je Josip Drmić pogocima iz 78. i 85. minute.

"Izrazito teška utakmica. Prvo poluvrijeme se nismo pojavili na utakmici, bili smo stvarno užasni. Kao da nam pauza nije dobro došla, kao da smo ispali iz ritma. Kasnili smo na svaki duel i niti jedan nismo dobili. Bili smo stvarno loši, bez energije i pozitivne agresivnosti", prokomentirao je Rijekin trener Goran Tomić viđeno, a onda dodao:

"U drugom poluvremenu smo se probudili i podigli ritam. Izmjene su donijele potrebnu energiju i na kraju smo utakmicu priveli kraju kao pobjednici ."

"Nije bilo ugodno kad smo u 64. primili gol. Slaven je više prijetio u prvom poluvremenu, a u drugom su više čekali da im prođe neki kontranapad. To su i dočekali. Nije nikad ugodno kad ti se jedna dobro organizirana momčad, još s energijom koju donese novi trener, zatvori pa čuva rezultat. Ovakve utakmice rješavaju se prekidima i to se i večeras pokazalo", nastavio je Tomić i zaključio:

"Ovo nam je prije gostovanja kod Hrvatskog dragovoljca dobro upozorenje da u HNL-u nema lakih utakmica. Meni je čak ponekad i drago kad mi nemamo baš svoj dan kao danas u prvom poluvremenu, ali na kraju ipak pobijedimo. Na kraju priče bodovi su uvijek najbitniji."

Pročitajte više