Tottenhamov Krstanović prijeti Hajduku: Crouch ide u Stoke, Adebayor prema Spursima

TRENER Stokea Tony Pulis, nakon odbijenice Carltona Colea iz West Hama, mora dovesti još jednog napadača, a najbliži je Peteru Crouchu, kojim je Harry Redknapp prilično nezadovoljan i želi ga zamijeniti Emanuelom Adebayorom.

"Razgovarao sam s predsjednikom ako postoji mogućnost da posudimo Adebayora, ali iskreno nisam siguran hoće li City na to pristati. Ako ga je moguće dovesti bili bismo vrlo zainteresirani" potvrdio je menadžer Tottenhama.

Redknapp je bio mentor Pulisu koji obožava Croucha

Pulis je neskriveni obožavatelj Croucha, koji je iz samo 30-ak kilometara udaljenog Macclesfielda i spreman je ako treba čekati do samog kraja kolovoza i prijelaznog roka kako bi doveo visokog napadača. Naravno, volio bi da se posao riješi i ranije kako bi na Croucha mogao računati i protiv Hajduka.

Na ruku mu ide i što je Harry Redknapp bio njegov mentor (asistirao mu je  u Bournemouthu), a i do sada su poslovali na obostrano zadovoljstvo. Crouch je prošle sezone započeo tek u 20 prvenstvenih nastupa, dok je u Ligi prvaka nastupao redovno.

Croucheva cijena pala na 5 milijuna funti

Iako se u posljednjih desetak godina na Crouchevim transferima u Liverpool, Portsmouth i Tottenham okrenulo više od 30 milijuna funti, danas je cijena 30-godišnje napadača nešto više od 5 milijuna, što je u okviru Stokeovih platežnih mogućnosti.

Vlasnik Stokea Peter Coates također je potvrdio da je dovođenje barem jednog napadačkog pojačanja prioritet za klub, jer u siječnju su prodali Tuncaya, na kraju sezone Carewa, a Ricardo Fuller i Mama Sidibe su teže ozlijeđeni.

Fulham se uoči Splita pojačao mladim češkim veznjakom

Uoči svojih europskih utakmica s drugim splitskim klubom Fulham se pojačao 23-godišnjim defanzivnim veznjakom Marcelom Gecovim iz Slovan Libereca. Donedavnog mladog češkog reprezentativca Englezi su platili 850 000 eura, a s obzirom da Slovan ove sezone nije nastupao u Europi, Gecov će imati pravo igrati protiv Splita već u prvoj utakmici sljedećeg tjedna.

Tottenham u lovu na Pjanića

"The Sun" donosi vijest da se Tottenham s Aston Villom bori za angažman 21-godišnjeg veznjaka Lyona i bosansko-hercegovačke nogometne reprezentacije Miralema Pjanića. Za njega je zainteresiran i Lazio, a ugovor s francuskim klubom vrijedi mu još dvije godine i procijenjen je na 9 milijuna eura. Isti izvor navodi da je londonski klub favorit u tom nadmetanju

Pročitajte više